Hvornår har jeg brug for professionel VVS?

19 oktober 2020
Astrid Pedersen

Du bør altid tilkalde en autoriseret VVS installatør når der skal rodes med de faste VVS installationer i den bygning hvori din bolig er beliggende – også selv om det drejer sig om dit eget hus. Ellers risikerer du, foruden at sætte andres liv og helbred på spil med dit klamphuggeri, selv at skulle betale dyre regninger for udbedring af vandskade som din forsikring ikke dækker.

Hvor får jeg den mest kompetente hjælp til VVS arbejde på Amager?

Er du bosat på Amager – det være sig i Sundby, Tårnby, Kastrup eller Dragør – og har du brug for hjælp til dine VVS installationer kan du altid kontakte Claus A. Axmark VVS.

Claus A. Axmark VVS er dit VVS firma på Amager, som står klar til at rykke ud hvad end det drejer sig om akut opståede nød situationer eller om du skal have assistance i forbindelse med planlægning af nye installationer. Du kan trygt regne med at Claus A. Axmark VVS kan hjælpe hvis du eksempelvis skal have renoveret dit køkken eller moderniseret dit badeværelse.

Claus A. Axmark VVS kan deltage i såvel projektering af dine nye installationer som i den praktiske implementering af disse. Du vil få en professionel håndtering af dine installationer, udført af dygtige og kvalificerede VVS installatører med den rette autorisation og mange års erfaring inden for dette felt. De særdeles kompetente medarbejdere hos Claus A. Axmark VVS sætter en stor ære i at aflevere et stykke vel udført VVS arbejde som du kan have glæde af i mange år. Claus A. Axmark VVS er desuden medlem af branche organisationen TEKNIQ hvilket giver dig garanti for forsikring af det udførte arbejde.

Hvis du ønsker et skarpt og uforpligtende tilbud på VVS arbejde i din bolig kan du altid kontakte Claus A. Axmark VVS via virksomhedens hjemmeside https://caavvs.dk/ 

Flere Nyheder