Betonelementmontage i høj kvalitet

28 september 2020
Astrid Pedersen

Står du som entreprenør eller bygherre og har brug for hjælp i forbindelse med betonelementmontage kan du med fordel kontakte ServicePatruljen ApS.

Hvordan kan ServicePatruljen ApS hjælpe mig?

Hos ServicePatruljen ApS finder du nogle af landets stærkeste special kompetencer inden for fugninger og sammenstøbninger af beton. Du vil ikke kunne finde nogen mere sikker eller stabil partner i forbindelse med betonelementmontage end ServicePatruljen ApS.

Når du vælger ServicePatruljen ApS som din leverandør af service ydelser inden for betonelementmontage kan du være sikker på at alle regler og regulativer overholder ServicePatruljen ApS udfører udelukkende arbejde ifølge forbeholdene indeholdt i bekendtgørelserne i BEF No. 5. (Den Danske Beton Bulletin No. 5), og følger desuden bekendtgørelserne efter AB18. Dette er din sikkerhed for at betonelementmontage udføres i overensstemmelse med gældende love og regler når du lader ServicePatruljen ApS om at udføre denne.

ServicePatruljen ApS holder sig til hver en tid opdateret inden for den seneste udvikling hvad angår såvel materialer som arbejdsteknikker og metoder, og udfører samtidig selv forskning i betonteknologi og selvfølgelig løbende kvalitets sikring af produktet. Du vil således udelukkende få en kvalitets ydelse ved anvendelse af materialer af højeste standard med hjælp fra ServicePatruljen ApS.

Hvilke entreprenør services yder ServicePatruljen ApS?

Med ServicePatruljen ApS får du en erfaren og rutineret beton entreprenør som kan tilbyde såvel kvalificeret og kompetent mandskab som det rette maskineri og materiel til arbejds opgaver så som armering, fugning og sammenstøbning af beton elementer, byggeplads service, betonelementmontage og forskalling. Ingen opgave er for stor eller for lille til ServicePatruljen ApS, som stiller team til rådighed tilpasset opgavens størrelse og karakter. Du opnår, med andre ord, den højeste grad af fleksibilitet når du overlader opgaven med betonelementmontage til ServicePatruljen ApS.

Hvis du ønsker at blive klogere på ServicePatruljen ApS og virksomhedens ydelser inden for betonelementmontage kan du læse mere på servicepatruljen.dk

Flere Nyheder