Design dine egne vinduer

11 oktober 2021
Miranda Denise Rendboe

advertorial

Design dine egne vinduer og døre

Hos Klarwindows finder du døre og vinduer af høj kvalitet.
Du får dem fragtet direkte hjem til dig med deres hurtige levering, desuden er fragten gratis på ordrer over 2.000 pund. Vinduerne har 10 års garanti og de bedste priser grundet deres prismatch. Du får op til 40 % rabat på hjemmesiden og du kan trygt stole på dem, de har nemlig udført over 35.000 ordrer globalt.

De sælger 8 typer vinduer og 88 varianter, dermed kan du med garanti finde de vinduer, som netop du skal bruge. Derudover har de 4 slags døre og 56 varianter, så mangler du en ny havedør, hoveddør, skal den skiftes eller have et nyt look, så kan du finde dem hos Klarwindows.

Gør det selv eller ekstra service?

Har du mod på selv at sætte dem vinduer og døre i samt nedtage de gamle? Så kan du finde en detaljeret guide til opmåling af vinduerne inde på hjemmesiden, det er slet ikke så svært. De kan både hjælpe med vinduer med standard mål samt specialiserede vinduer.

Hvis du ikke er gør-det-selv-typen, så gør Klarwindows det selvfølgelig gerne for dig. Du skal bare ind og vælge inde på hjemmesiden, hvor du kan få vinduerne, lige som du vil have dem. Du går nemlig ind og designer dem selv.

Til dem der har mod på selv at tage projektet op: Efter vinduerne er blevet leveret, kan du nu finde installationsguiden, om du også finder inde på hjemmesiden. Så har du en drøm om at engagere dig mere i dit hus, og kaste dig ud i et mindre gør-det-selv-projekt, så er dette et godt forslag, både for de øvede samt nybegyndere.

Hos Klarwindows er du i trykke hænder, da du altid har manualer ved hånden samt deres kundeservice at kontakte. Du finder selvfølgelig også en guide til hvordan du får taget dine vinduer og døre ned.
Du får vinduerne præcis, som du vil have dem.

Flere Nyheder