Det er ikke til selv at lave et altaneftersyn

07 december 2021
anders_lundtang_hansen

editorial

Eller: du kan måske godt lidt lave et altaneftersyn, hvor man selv skal være blind for at se, at der er noget galt med en altan, og den ikke er sikker at stå på.

Det kan være sådan en af beton, der har store sprækker i sig, og hvor man næsten kan se, hvor den er ved at dele sig.

Eller man har en af træ, hvor man kan se, at den er ved at rådne væk, og den har buet sig af at blive våd af regn og tørret af solen gennem mange år.

Men så er man også så langt henne, at man godt ved, at der ikke er andet at gøre end at forsegle den, så mennesker ikke vover sig derud og dratter ned, indtil man kan få nogle til at komme ud at bygge en til en – hvis man overhovedet vil have en ny.

Det kan så være af et nyt materiale eller andet.

image

Altaneftersynet skal foretages i god tid

Men det kan jo faktisk være sådan noget uheldigt som, at man faktisk ikke har fået en god altan, som man har bedt om, fordi man har støbt en altan i noget cement, som der var af en ukurant blanding.

Den slags kan desværre ske, men ellers drejer det sig også om skader, som man ikke lige direkte kan se, men hvor det kan være inde i altanen, at den er ved at gå i stykker.

Den slags kan man ikke få øje med med ens blotte, hvorfor man skal have nogle professionelle ud til at lave et altaneftersyn for en.

De kan så klarlægge, hvad der eventuelt er galt med ens altan, hvor lang tid den har igen, eller om man skal holde øje med begyndende problemer med den.

Få foretaget det eftersyn i god tid.

Flere Nyheder