En skoventreprenør kan gå lidt for meget op i sit arbejde

Man skulle ellers ikke tro, at man kunne gå for meget op i sit arbejde, så længe man bare husker, at man ikke skal tage det med hjem, stresse over det, arbejde for meget, for længe, for hårdt og huske at holde fri og tage ferie.

Men der er nogle mennesker, som i denne sammenhænge kan være skoventreprenører, der kan gå så meget op i deres job, at man næsten ender med at tænke, at de er overkvalificeret til arbejdet og burde beskæftige sig med noget andet, der passede mere til deres stil.

Der er jo dem, der er endt på en plads i livet, fordi de ikke kunne gennemføre en given uddannelse, og de ikke havde tålmodigheden til at arbejde den hårde vej mod målet, hvorfor de lader det gå ud over deres arbejde – på den umiddelbart gode måde.

En skoventreprenør skal måske lige slappe lidt af!

Sådan en skoventreprenør kan skabe en rigtig flot skov til dig, om det så er til det private eller offentlige, men nogle gange kan man også gå lidt for vidt med ens projekt.

Man ender med at blive så pertentlig omkring det, at man går ned i hver en detalje, som var man en anlægsgartner med flair for sen den mindste lille blomsts udstråling.

Her kan man blive for meget af en detaljerytter til, at det kan svare sig i forbindelse med det arbejde, man beskæftiger sig med til dagligt.

En skov skal også have lov til at passe sig selv, så måske var man bedre stillet, hvis man bare var blevet gartner, anlægsgartner eller måske indehaver af en blomsterbutik, fordi man går mere op i små – nogle gange unødvendige – detaljer end det store billede.

Men man kan bare godt lide at beskæftige sig med de store ting, eller også kom man måske aldrig videre i livet.

Her skal man se ind i sig selv.