En snedker arbejder mere med hele værker

28 september 2020
anders_lundtang_hansen

Ovenstående kan virke lidt flyvsk, men vi skal nok komme nærmere ind på, hvad vi mener med vores overskrift i denne artikel, men vi er sikre på, at selv en snedker i Hjørring ville tilkendegive, at der er noget om snakken.

For hvis du ikke kender så meget til det med, hvad en snedker laver, men mere forestiller dig, at vedkommende arbejder med træmateriale, så kan du jo undre dig lidt over, hvorfor man ikke bare kalder vedkommende for tømrer.

Men man kalder jo heller ikke en dansker for en svensker, selvom de begge er mennesker.

Der er nemlig forskelle på de to, selvom de begge arbejder med træ, og der er da nogle, der varetager begge opgaver, mens nogle holder sig til, at de to typer af arbejde skal være skarpt opdelt.

Snedkeren arbejder med hele sager

Hvis vi starter hos den anden, tømreren, så kan man sige, at det er ham, der kommer og bygger et haveskur for dig.

Men en snedker er mere vedkommende, der kan arbejde med hjemmet såsom køkkenet, stole eller bare helt specifikt som med døre og vinduer.

Derfor ser man da også, at en snedker kan specialisere sig på områder, der hedder møbelsnedker, hvor man arbejder med lige dette område.

Sådan kan en tømrer da også vælge at specialisere sig, men nu holder vi os til det at være snedker.

Både snedkeren og tømmeren vil klart vide, hvornår den ene eller anden skal i spil, og de vil også kunne anbefale den ene fremfor den anden, hvis de ved, at den person har mere erfaring til den slags, end de selv besidder.

Det handler jo om at ende med det rette resultat i sidste ende.

Derfor skal du ikke fortvivle, hvis du ikke lige er helt sikker på, om der er behov for en snedker eller tømrer til den givne opgave.

Flere Nyheder