Få burgere og steaks med havudsigt

Sæt tænderne i en god bøf

Uanset om du har tømmermænd, eller du bare skal have stillet sulten på en grå mandag aften, så er det altid en fornøjelse at sætte tænderne i en god, saftig burger. Især hvis den er lavet ordentligt. For burgeren er med tiden blevet så populær, at den næsten kan købes på enhver grillbar eller restaurant, du besøger. Men ikke alle steder formår kokken eller grillmesteren at få stegt bøffen ordentligt, og få de mange dele i burgeren afmålt, så de passer helt perfekt. Resultatet kan hurtigt blive en tør bøf, der sejler i ketchup og dressing. Sådan foregår det ikke hos Burger Grillen – Rungsted Havn. Her møder du kun professionelle folk, der laver burgere i sådan en god kvalitet, at de kunne finde på at spise dem selv eller servere dem for deres svigermor.

Fastfood eller et måltid med kæresten

Burger Grillen – Rungsted Havn er det perfekte sted at søge hen, når du ønsker et godt måltid mad, der er veltilrette lavet. Hos denne grillbar kan du både få de klassiske burgere med ost og bacon, eller du kan bestille en stor Ribeye Steak på op til 250 gram, hvor der serveres sprøde, rustikke pomfritter til. Trænger du til noget sødt efter hovedmåltidet, serverer Burger Grillen – Rungsted Havn også meget gerne dig en dessert, der består af en brownie med enten chokoladesovs eller karamelsovs. Menukortet på denne skønne grillbar giver dig altså både mulighed for at komme forbi og få en gang hurtig fastfood eller at invitere kæresten på et lækkert måltid, som kan nydes over længere tid.

Spis burgere med havudsigt

Trænger du til en burger i Rungsted Havn, så er Burger Grillen – Rungsted Havn simpelthen det mest oplagte valg. Denne grillbar er placeret ude for enden af bådehavnen, så du dermed kan sidde og nyde din gode burger med havudsigt. Dermed får du den skønne maritime stemning Rungsted byder på samtidig med, at du får stillet sulten på den mest optimale måde.