Få den bedste kloakservice og tv inspektion hos din lokale kloakmester

Måske har du set varevogne med påskriften ”Kloakservice og tv inspektion” og undret dig over, hvad kloakker og tv har med hinanden at gøre. I det følgende kan du få en forklaring på sammenhængen, og på hvorledes tv kan bruges aktivt inden for kloakservice.

Hvad er tv inspektion af kloak?

Ved tv inspektion sendes et kamera ind i kloak nettet – somme tider monteret på en lille fjernstyret bil. Under hele forløbet optages inspektionen på DVD eller på USB. Optagelserne bruges som dokumentation – for eksempel i forbindelse med forsikringssager.

Hvornår har jeg brug for tv inspektion af min kloak?

Tv inspektion anvendes som oftest til at afdække eventuelle skader eller forstoppelser i systemet, og hvor disse måtte være opstået. Således kan tv inspektion være et nyttigt redskab, når ansvaret for eksempelvis en vandskade skal placeres. Med tv inspektion kan problemerne hurtigt identificeres, uden at kloakmesteren behøver at basere sin vurdering på gætværk. Og så slipper du for at skulle splitte hele systemet ad fra starten – det smarte kamera kan sagtens komme direkte ned i kloakken gennem afløbet.

Du kan også bruge tv inspektion, hvis du har haft en rottefænger på besøg. Ved tv inspektion af kloak kan det konstateres, om der gemmer sig flere af de små lodne terrorister rundt omkring i systemet.

Når du bestiller en tv inspektion gennem Lihn’s Kloak, kommer selve inspektionen ikke til at stå alene. Lihn’s Kloak vil altid sikre sig, at kloakken er spulet 100% ren inden selve arbejdet med tv inspektion. Efterfølgende vil Lihn’s Kloak udarbejde en professionel rapport, som i detaljer beskriver forløbet, samt et forslag til udbedring af skader og et tilbud på udbedring af disse. Såvel kunde som forsikrings selskab får udleveret DVD eller USB nøgle med optagelserne fra pågældende tv inspektion.

Du kan læse mere om tv inspektion på https://www.lihn-kloak.dk/