Få den bedste rodbehandling hos din lokale tandlæge

06 oktober 2020
Astrid Pedersen

Har du tendens til karies – altså huller i tænderne? Så bør du mindst én gang hvert halve år lade en tandlæge tjekke dine tænder. Skulle der være ansatser til syreskade vil det nemlig være nødvendigt at lukke af for dette med en plastfyldning. Ellers risikerer du at tandens emalje gennemtæres, hvorved der kan opstå betændelse i tandens nerve. Og så kan det være nødvendigt med en rodbehandling.

Hvad er en rodbehandling?

En rodbehandling er et indgreb som fjerner såvel betændelse som den syge nerve, som er årsag til de stærke smerter, og derpå lapper tanden. Når nerven er væk vil smerterne og betændelsen også forsvinde. En rodbehandlet tand har dog tendens til at blive ekstra skrøbelig og nemt knække. Derfor bør du gennem regelmæssige tandlæge besøg og god mundhygiejne søge at undgå huller i tænderne.

Hvor kan jeg få foretaget en rodbehandling i Vejen?

Er skaden allerede sket, og har du pådraget dig en smertefuld rodspids eller tandrods betændelse, er det vigtigt at du opsøger hjælp så hurtigt som muligt. Og faktisk er en rodbenadling ikke så ubehagelig en procedure som før i tiden. I hvert fald ikke hvis den udføres af en dygtig og kompetent tandlæge med det rette udstyr til sin rådighed.

Hos Tandlæge Tove Klose kan du bestille tid til en rodbehandling i Vejen, og komme hurtigt til. Samtidig holder Tandlæge Tove Klose et særdeles rimeligt pris niveau når det gælder standard tandlæge ydelser som for eksempel rodbehandling.

Når du vælger Tandlæge Tove Klose som din tandlæge i Vejen kan du være helt sikker på at du får en på én gang professionel og empatisk behandling. Tandlæge Tove Klose gør alt hvad der er muligt for at gøre din behandling komfortabel og smertefri, og sørger selvfølgelig for at følge op på din rodbehandling i ugerne efter for at tjekke at alting er som det skal være.

Bestil tid til rodbehandling i Vejen på hjemmesiden tandlaegetoveklose.dk

Flere Nyheder