Få den lokale låsesmed til at skifte dine låse

24 august 2020
Astrid Pedersen

Er du netop blevet den lykkelige ejer af et hus eller af en lejlighed, og går du og glæder dig til at flytte ind? Så bør du som noget af det første sørge for at få udskiftet låsene på alle døre og øvrige indgangs partier.

Når du bare overtager låse system og nøgler fra forrige ejer kan du aldrig være sikker på hvor mange ekstra nøgler som er i omløb. Samtidig kan låsene være slidt, således at de er nemme at dirke op – og patentet kan være udløbet.

Derfor er det en rigtig god idé med det samme at tage kontakt til en dygtig låsesmed. På den måde kan du sikre at samtlige låse i din bolig er up to date. Du vil trygt kunne forlade dit hjem uden at skulle frygte indbrud og tyveri på grund af nedslidte låse. Og du vil tilmed kunne få installeret et langt mere sikkert og pålideligt låse system end det eksisterende.

Hvilke typer låse skal jeg vælge?

Din låsesmed vil kunne råde dig i forhold til valg af låse og låse systemer til din bolig. Generelt kan det siges at du bør sørge for at sikre alt hvad der kan bruges som ind og udgange til boligen. Vinduer over en vis størrelse bør for eksempel også sikres med låse, således at en indbrudstyv ikke kan tage flugten her igennem. Dette lægger en vis begrænsning på hvad tyveknægtene kan slippe af sted med.

Dine indgangs døre bør alle hver især forsynes med låse som også skal bruge nøgle hvis de skal låses op indefra. Og sådan bør du sørge for at samtlige indgangs partier er sikret – også terrasse og altan døre.

Hvor finder jeg dygtig låsesmed i Maribo?

Dennis Låseservice ApS er din låsesmed i Maribo. Du kan kontakte låsesmeden via hjemmesiden dennis-laase.dk

Flere Nyheder