Få dit flotte gulv igen med en grundig og effektiv gulvafslibning

27 august 2020
Astrid Pedersen

Har dit før så flotte og lyse trægulv pådraget sig en mængde ridser, skrammer og slidspor igennem årene? Så fremstår det sikker både nusset og snusket, og ganske uden den lyse og charmerende udstråling som dengang det var ganske nybehandlet.

Især gulve som er behandlet med lysnende sæbe vil være tydeligt mærket af tidens tand såfremt de ikke er blevet plejet og vedligeholdt efter alle gældende forskrifter. Et sæbe behandlet trægulv skal temmelig ofte – faktisk helst mindst én gang om ugen – vaskes med særlige sæber for at holde sig pænt.

Når du skurer dit sæbe behandlede trægulv med sæbe spåner styrker du den hinde af fed sæbe som blev dannet da gulvet senest blev sæbe behandlet. Denne pleje er således en vigtig forudsætning for at bevare den smukke og silkematte overflade som er karakteristisk for et sæbe behandlet gulv. Forsømmer du denne rutine vil den fede sæbe hinde hurtigt forgå. Og den kan ikke genskabes ved gulv vask. Her skal der en gulvafslibning og en y sæbe behandling til hvis du ønsker at dit trægulv skal stråle som før.

Hvordan udfører jeg en gulvafslibning?

Du kan vælge at leje en maskine til afslibning af gulve i dit nærmeste byggemarked og selv kaste dig ud i opgaven med afslibning og efterbehandling af dit trægulv. Dette kan dog ikke anbefales. En gulvafslibning er en tung og tidskrævende procedure, og det kræver et vist professionelt håndelag at opnå de smukkeste og mest ensartede resultat. Derfor bør du overlade opgaven til en professionel gulvmand. En sådan finder du hos dit lokale gulvfirma. Og er du bosiddende i København hedder dette DBF Gulvservice.

Du kan roligt lade DBF Gulvservice forestå arbejdet med afslibning og efterbehandling af dine trægulve i København. Med over 20 års erfaring står DBF Gulvservice klar til at levere det optimale resultat – læs mere på gulvafslibning-priser.dk

Flere Nyheder