Få en gratis og uforpligtende høretest her

Vi er alle udstyret med forskellige sanser som at føle, mærke, se, lugte og ikke mindst at kunne høre. Det er for de fleste meget normalt, at ens hørelse med alderen kan blive svagere eller ringere end i sine unge dage. Det kan være nødvendigt, at skrue højere op for TV’et eller have den optimale hørelse, hvis der er støj omkring en. Den senest statistik viser, at der er ca. 300.000 danskere som i dag bruger høre apparat. Det kan være fordi de har fået konstateret høretab. Hvis du oplever dette, bør du naturligvis opsøge en ørelæge, for at kunne få den nødvendige sparring og melding på, hvad du kan gøre herfra. Men frygt ej, der er kommet effektive høreapparater på markedet af høj kvalitet. Det betyder, at du nu har mulighed for at kunne få skræddersyet og tilpasset et høreapparat efter netop dine behov. 

Få tilskud på dit høreapparat ved private høreklinikker

En af de fordele, der er ved at handle dine høreapparater ved din lokale høreklinik, er at du kan få tilskud fra din region. Det eneste det naturligvis kræver, er at du har fået en henvisning fra din ørelæge. Fra 1. januar 2019 kan du forvente et tilskud på 4.129 kr for behandling af 1. øre. Derefter vil du kunne forvente et tilskud på 2.373 kr for behandling på 2. øre.

Privat høreklinik med højt serviceniveau og den rette vejledning

Hvis du enten har fået konstateret høretab eller er bekymret for dette, kan du med fordel kontakte den lokale høreklinik, hvor du kan forvente en fantastisk service og rådgivning, hvis du måtte have brug for et høreapparat i Vordingborg. Her bliver du tilbudt en gratis og helt uforpligtende høretest, som bliver nøje gennemgået med dig. Hvis det viser sig, at du har behov for et høreapparat, kan du forvente at de tager dig i hånden hele vejen igennem forløbet. 

Her kan du forvente en ærlig og behjælpelig lokal høreklinik i Vordingborg og Stege.