Få fræset el og kabler ind i væggene

Hvis du går og er i gang med en renovering, eller måske planlægger du en renovering, så husk at tænke på de lidt mere kedelige ting, såsom el og VVS. Hvis du bor i en gammel lejlighed eller et hus, så vil der helt sikkert være nogle ledninger og kabler som løber uden på væggene. Disse kan du faktisk få fræset ind i væggene, så du slet ikke kan se dem. 

Få lagt el og VVS ind i væggene 

Ved at få lagt el, kabler og rør til VVS ind i vægge og gulve, så får du et meget mere lækkert og simpelt look i dit hjem. El og kabler er ikke ligefrem så smukke at kigge på, og de kommer hurtigt til at se meget rodede og ærgerlige ud. Heldigvis kan du få hjælp af en elektriker eller en VVSer til at få fræset disse ting ind i vægge og gulve, og du kan få en fagperson ud som kan foretage en diamantskæring. Så kan du nemlig få gjort klar til at lægge disse ting ind i væggene, så du slet ikke kan se dem mere. Så får du et meget pænere resultat, og det vil også øge værdien på din bolig. 

Husk at tænke på finish 

Når du så har fået lagt al din el og VVS ind i vægge og gulve, så skal du have ordnet de skader der er blevet forvoldt. Der skal jo åbnes op og skæres, for at der kan blive plads til alle disse rør og kabler, og det sviner jo en del, og vægge og gulv bliver lidt ødelagte. Du skal nok have en tømrer ud til at fikse det, og efterfølgende en maler eller en murer, alt afhængig af hvor i hjemmet det er. Så kan du nemlig hurtigt få det fikset, så det bliver flot igen.