Få hjælp til at komme af med spændingerne hos en dygtig massør

02 august 2021
Astrid Pedersen

Føler du dig udbrændt i sindet og stiv i kroppen? Så bør du overveje at booke et behandlings forløb med massage. Krop og sind hænger nemlig tæt sammen – og såvel fysiske som mentale ubalancer kan genoprettes med en effektiv kropsbehandling.

Hvad er fordelen ved regelmæssig massage?

Der er faktisk rigtig mange fordele forbundet med at modtage massage med jævne mellemrum. Massage er nemlig meget andet og mere end øjeblikkeligt fysiske velvære og selvforkælelse.

En god massage, udført af en professionel massør, vil have langsigtede virkninger på hele dit system. Vælger du at få en fysiurgisk massage mindst én gang om måneden vil du allerede efter få behandlinger kunne opleve de langsigtede virkninger af massagen. Disse udmønter sig blandt andet i bedre nattesøvn, mere overskud i hverdagen, og selvfølgelig færre smertefulde spændinger.

Du opnår en højere grad af bevægelighed i dine led idet både muskler og ligamenter bliver smidiggjort af massagen. Og du vil kunne se frem til et højere energi niveau som følge af den forbedrede søvn og ikke mindst den pause fra hverdagens stress du giver din krop i forbindelse med massage sessionen.

Massage kan forebygge udvikling af stress

En af de mange gavnlige effekter ved massage er stress forebyggelse. Selv om stress i høj grad opleves som værende et psykisk fænomen spiller kroppen en stor rolle i forbindelse med eskalering af stress.

Med massage kan du give det sympatiske nervesystem en velfortjent pause og så at sige nulstille kroppen. Dermed genvinder kroppen sin evne til at varetage funktioner så som fordøjelsen og afspænding af musklerne.

Du kan således med stor fordel supplere en stress behandling med regelmæssig massage. Du vil finde at den ene time en til to gange om måneden kan gøre en mægtig forskel. Og du vil som ekstra bonus kunne opnå en højere grad af kropsbevidsthed med massage.

Book massage allerede i dag på https://kaatsumassage.dk/ 

Flere Nyheder