Få hjælp til dine eksistentielle problemer hos en dygtig psykoterapeut

02 december 2019
admin

De færreste mennesker går igennem livet uden fra tid til anden at støde på problematikker, hvis løsning ligger uden for deres egen menneskelige rækkevidde. I sådanne situationer kan man få brug for at række ud efter en hjælpende hånd. Og denne kan for eksempel komme i form af en dygtig psykoterapeut.

Hvad er en psykoterapeut?

En psykoterapeut er en person med en uddannelse inden for psykoterapi fra en af de anerkendte uddannelses centre i Danmark. Det kan for eksempel være Center for Selvudvikling eller en anden institution, som er godkendt af psykoterapeuternes branche forening Psykoterapeut Foreningen. Når du således leder efter en dygtig psykoterapeut, bør du tjekke, at vedkommende er autoriseret gennem denne forening. Og blandt disse psykoterapeuter finder du blandt andre Sara Vafai-Blom.

Hvem er Sara Vafai-Blom?

Sara Vafai-Blom er uddannet psykoterapeut med mange års erfaring inden for diverse terapeutiske metoder til behandling af blandt andet stress og problemer med selvværdet. Sara Vafai-Blom har igennem mere end tyve år arbejdet professionelt med udvikling, uddannelse og ledelse indenfor det sociale, det pædagogiske og det sundhedsfaglige område.

Det er især det terapeutiske aspekt, som har vakt Sara Vafai-Bloms interesse – og hun har en stor passion for at hjælpe andre mennesker med deres problemer, hvad end disse er rodfæstet i personligheden eller kommer til udtryk gennem problemer i samlivet. Sara Vafai-Blom beskæftiger sig nemlig også med par terapi, og med de dynamikker, som kan opstå i et parforhold og få dette til at køre af sporet. Disse relativt komplekse problemstillinger har Sara Vafai-Bloms primære interesse som psykoterapeut, og hun kan som terapeut derfor tilbyde en bred vifte af kompetencer, lige som hun også har mange udgivelser bag sig, baseret på hendes erfaring inden for feltet.

Leder du således efter en dygtig psykoterapeut i Roskilde, kan du med fordel kontakte Sara Vafai-Blom. Du kan læse mere på saravafaiblom.dk

Flere Nyheder