Få hjælp til dine landbrugsbygninger hos din lokale elektriker

Måske forbinder du mest din lokale elektriker med hjælp til elektriker opgaver i private hjem. Men vidste du at mange elektrikere også har specialiseret sig inden for det område som handler om landbrugs-el?

Hvad indebærer landbrugs-el?

Landbrugs-el er betegnelsen for de elektriske installationer som indgår i moderne landbrugs drift. Der er høje krav til disse installationer, som skal kunne modstå mere end de fleste el installationer i private hjem. Elektriske installationer i en moderne landbrugs bedrift skal være sikret imod angreb fra skadedyr og skal kunne holde til store udsving i temperatur og luft fugtighed, lige som installationerne skal kunne understøtte apparatur og maskinel som kræver store mængder strøm.

Derfor er det vigtigt at du vælger den rette elektriker eller el installatør når installationerne i dit landbrug skal fikses. Uanset om du skal have istandsat og repareret eksisterende installationer, eller om du skal have planlagt installationer i forbindelse med nybyggeri – for eksempel opførelse af nye staldbygninger eller landbrugs anlæg – kan du altid kontakte Westergaard El A/S.

Westergaard El A/S har mange års erfaring inden for alt hvad der handler om landbrugs-el. Westergaard El A/S er leveringsdygtige i komplette løsninger, og hjælper gerne med helt fra begyndelsen med planlægning og projektering af installationerne.

Hos Westergaard El A/S kan du få vejledning omkring design og opførelse af avancerede tekniske anlæg til eksempelvis foderstyring, ventilation og alarm. Der ud over har Westergaard El A/S stor erfaring med – og ekspertise inden for – byggeri til såvel kvæg som svin. Og du kan altid regne med Westergaard El A/S hvis du har brug for kvalificeret rådgivning og vejledning i forbindelse med de elektriske installationer i dine landbrugs bygninger.

Hvis du ønsker at læse mere om landbrugsel i Billund og installationer i stalde og produktions bygninger, kan du få yderligere information om Westergaard El A/S på hjemmesiden westergaard-el.dk