Få hjælp til installationerne i din bolig hos en autoriseret elektriker

17 november 2020
Astrid Pedersen

Når der skal udføres elektrikerarbejde i boligen – for eksempel i forbindelse med renovering – er det vigtigt, at du overlader opgaven til de professionelle. Det er nemlig ifølge gældende dansk lov påkrævet at ændringer i de faste elektriske installationer udføres af en autoriseret el installatør eller elektriker.

Hvor kan jeg finde en kompetent elektriker i Skovlunde?

Er du bosat på Vestegnen – det vil sige Albertslund, Glostrup, Skovlunde, Vallensbæk, Ishøj, Hundige eller en af de nærliggende kommuner – kan du med fordel vælge W. Johansen El ApS som din elektriker og el installatør. W. Johansen El ApS er et af de mest velansete elektriker firmaer på den københavnske vestegn, og betjener såvel private bolig ejere som erhvervs virksomheder i hele Storkøbenhavn.

Hos W. Johansen El ApS kan du få hjælp til alt hvad der vedrører elektriker arbejde i boligen, her under rådgivning og udførsel i forbindelse med renoveringer af lejligheder og villaer samt energi renoveringer, lovliggørelse af eltavler og kontrol af disse ved salg eller overdragelse af bolig, installering af netværk eller fiber samt integration og installering af ABDL og ABA anlæg.

Der ud over hjælper W. Johansen El ApS bolig foreninger over hele Storkøbenhavn med diverse service arbejde samt ad hoc opgaver så som installering af dørtelefon anlæg. Du kan få hjælp til alle typer elektriker arbejde hos W. Johansen El ApS uanset opgavens karakter og type. Ingen opgave er for stor eller for lille for W. Johansen El ApS som gerne hjælper dig med at trække kabler til et nyt strøm udtag lige som den kompetente elektriker virksomhed forestår planlægning og implementering af installationer i forbindelse med større entrepriser eller bygge projekter.

Du kan altid på et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave hos W. Johansen El ApS – læs mere på hjemmesiden w-teknik.dk.

Flere Nyheder