Få hjælp til træarbejde i din bolig hos din lokale tømrer

Trænger træværket i din bolig til en opfriskning – eller skal du inden for overskuelig fremtid have lagt et nyt trægulv? Så bør du kontakte en dygtig og erfaren tømrer som for eksempel Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen Aps.

Hvem er Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen ?

Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen er dit lokale håndværker firma med speciale inden for tømrer og snedker arbejde i Egå. Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen løser de fleste opgaver, som er relateret til arbejdet med træ – fra opsætning af vægge, lofter, vinduesrammer og karme til reparation af gamle døre, vinduer og fodpaneler samt diverse restaurerings opgaver.

Da virksomheden både råder over tømrere og snedkere kan Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen påtage sig såvel små og detaljerige træarbejder til de større og grovere opgaver i forbindelse med udbygning eller ombygning af dit hus.

Som virksomhed har Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen igennem mange år hjulpet kunder i en fast tilbagevendende kundekreds, som vender tilbage igen og igen. Dette skyldes, at Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen sætter en stor ære i at udføre arbejdet med faglig stolthed og en høj grad af håndværksmæssig professionalisme.

Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen udfører såvel nybygnings som vedligeholdelsesarbejde i boliger i alle størrelser.

Dansk Byggeri -din garanti for et stykke veludført tømrer eller snedker arbejde

Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen er som virksomhed medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af BYG Garanti. Dette betyder, at du, når du vælger Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen som din tømrer i århus, er sikret BYG’s 5-års garantiordning – og dermed en tryghed for, at den håndværksmæssige udførelse af dit tømrer arbejde er helt i top, uanset om det drejer sig om nybyggeri, eller om det gælder ombygnings-, reparations- eller tilbygnings arbejde.

Du kan kontakte Tømrer- & snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen på andersnorgaard.dk