Få malet dit træværk af en uddannet og professionelt maler

19 juli 2020
Lotte Hindsberg

Mange sommerhus eller villaejere har en træterrasse og andre former for træværk på deres grund. Det er træværk der med jævne mellemrum skal gennemgåes og males. Gammel træ  som er råddent skal udskiftes. Inden der males er det en god ide at starte med at få træværket sandblæst.

En sandblæsning fjerner hvad der måtte være af gammel maling, glatte grønne alger samt skidt og snavs og efterlader træet nøgent og rent. Udover at det er nemmere at se hvad der skal renoveres, når der ikke sidder gammel maling bliver det efterfølgende resultat også langt flottere og det vil holde længere. Du kan f.eks. få et malerfirma i Silkeborg til at gennemgå dit træværk og male det.

Ring og modtag mindst 3 forskellige tilbud

Hvis du allerede kender en maler og ved at han laver et godt job bør du sætte tid af til at finde den helt rigtige maler. Det er ikke nogen god ide blot at ringe til den første og bedste. Nøjes du med det risikere du at du har kontaktet den dyreste og måske dårligste i området.

Du bør få mindst 3 forskellige tilbud og det skal ud over prisen, også indeholde hvilken maling de benytter. Jo bedre maling jo bedre og længere vil resultatet holde og du skal ikke have malet nær så hurtigt, som hvis der er brugt en maling af mindre god kvalitet.

Det er også en god ide at undersøge, hvad andre tidligere kunder har haft af erfaring med de forskellige malere. Er det et stort job, kan det være værd at bede om referencer og kontakte dem og høre om de har været glade og tilfredse. Alternativt kan du også undersøge hvad der er skrevet på Trustpilot. Husk at tage det med et gran salt. Man er mere tilbøjelig til at skrive, når man har haft en negativ oplevelse end ved en positiv.

Flere Nyheder