Find den bedste maler i byen

27 december 2020
Anne-Mette Hansen

Malerarbejde kan være meget fysisk hårdt. Det tager også tid at male. Og så kræver det en hel del udstyr. Du skal have købt alt fra maling og pensler til malertape, dækkemåtter, spartel osv. Det er ikke nogen billig fornøjelse. 

Men hvad nu hvis, du kunne slippe for at male og købe alt det udstyr, det kræver? Det er aldrig for sent at hyre en professionel maler. Men vil du være sikker på kvaliteten af arbejdet, så får du her nogle gode råd, du bør følge.

1. Research og find flere malerfirmaer i dit område

At tage det første og det bedste er sjældent en god idé. Det er altid godt at undersøge markedet. Brug gerne google til at finde frem til de malerfirmaer, der findes i dit nærområde – og måske lidt længere væk fra. Det kan godt være, at det kan betale sig at vælge en maler fra en anden by. Hvis denne f.eks. har bedre priser og hurtigere kan tage opgaven ind. 

2. Forespørg et tilbud fra mere end én maler 

Det er altid fornuftigt at bede om et tilbud på dit malerarbejde fra mere end én maler. Du skal spørge efter en fast pris, så du ikke kommer til at betale for yderligere timer, hvis det tager længere tid end forventet. Sammenlign tilbuddene fra de forskellige firmaer, og vælg det bedste. 

3. Undersøg hvilke garantier og betalingsbetingelser du får

Når du sammenligner tilbud, bør du også undersøge hvilke garantier, du får hos de forskellige malerfirmaer. Nogle giver et par års garanti på det udførte arbejde. På den måde kan du føle dig mere sikker på, at kvaliteten er i orden. Du bør også spørge ind til betalingsbetingelserne. Det mest fordelagtige er, at du altid betaler, efter arbejdet er udført og godkendt af dig. 

Læs mere om at vælge malerfirma her: http://malermester.eu/

 

Flere Nyheder