Find den rette tømrermester i Svendborg!

28 oktober 2020
Anne-Mette Hansen

Står du overfor en større renovering? Skal du have opsat et nyt køkken? Eller mangler du hjælp til at få skiftet dine vinduer eller døre? Så er det en dygtig tømrer, du skal have fat i. 

Bor du i Svendborg, så er der mange gode tømrer at vælge imellem. Men hvordan finder du markedets bedste?

3 gode råd til at vælge et tømrerfirma

Valg af håndværker giver altid anledning til mange spørgsmål og tanker. Skal du vælge den billigste? Den der har tid først? Eller den bedst omtalte? 

Følg disse fem råd og kom lidt tættere på at vælge den bedste tømrermester Svendborg til dit projekt.

1. Pris og tilbud 

Prisen skal aldrig være det eneste, der afgør dit valg. Men det er en vigtig faktor. Men for at finde frem til den bedste pris på din opgave, skal du efterspørge et tilbud fra mindst to tømrermestre.

På den måde kan du undersøge, om deres priser er nogenlunde ens. Hvis de er, kan du regne med, at det er en realistisk pris. Hvis de varierer meget, bør du overveje at få et tilbud fra en håndværker mere. 

2. Tidshorisont

Det kommer meget an på dine behov. Har du tid til at vente på at få opgaven udført? Eller skal det helst ske så hurtig som muligt? Den tømrermester, der har tid først, er dog ikke nødvendigvis den bedste. 

3. Anbefalinger

Her kan du virkelig få be- eller afkræftet dine tvivl om firmaet. Har de gode anmeldelser og anbefalinger fra tidligere kunder? Som er tilfredse med det udførte arbejde og servicen generelt? Så er de helt sikkert værd at vælge. 

Disse opgaver udfører en tømrermester

En tømrer udgaver mangeartede opgaver. Det kan være alt fra:

– Opsætning af køkken

– Renovering af bolig

– Tagarbejde

– Isætning eller udskiftning af vinduer og døre

– og meget andet.

Er du i tvivl, om tømreren udfører netop din type opgave, kan du altid ringe til dem og spørge. 

Flere Nyheder