Find den rette varmepumpe online

Går du og drømmer om at spare penge på opvarmning af din bolig og på samme tid gøre miljø og klima en kæmpe tjeneste? Så har du nu mulighed for at gøre drømmen til virkelighed. Du skal nemlig blot udskifte dit gamle fyr eller dine dyre elektriske radiatorer ud med en smart og energi effektiv varmepumpe.

Med en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe kan du regne med at barbere op imod halvfjerds procent af dine samlede udgifter til varme. Og er du bosiddende i området omkring Esbjerg eller Grindsted kan du med fordel finde din nye varmepumpe hos Ventilation & Klima.

Hvem er Ventilation & Klima?

Ventilation & Klima er en dansk forhandler og montør af luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper. Hos Ventilation & Klima kan du altid få et skarpt tilbud på en varmepumpe uanset hvilken type du ønsker.

Samtidig tilbyder Ventilation & Klima montering og installering af din varmepumpe samt garanti på din nye varmepumpe. Du kan også indgå en service aftale med Ventilation & Klima og på den måde sikre at du altid kan få hjælp hvis din varmepumpe skulle stå af eller trænger til et eftersyn.

Ventilation & Klima forhandler og monterer varmepumper fra de anerkendte brands Panasonic og Altech. Du kan hos Ventilation & Klima finde en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe som matcher dine ønsker og præferencer.

Ventilation & Klima hjælper dig gerne med at vælge netop den model som dækker husstandens behov for opvarmning og som har den rette kaliber. Og når du lader Ventilation & Klima montere og installere din nye luft til luft varmepumpe kan du være sikker på at opgaven bliver løst til UG med kryds og slange.

Du kan læse mere om Ventilation & Klima, og finde den rette varmepumpe til din bolig på hjemmesiden ventilationogklima.dk.