Find den rette ventil til dit byggeprojekt

25 februar 2020
silje_hansen

Er du enten autoriseret VVS-montør eller entreprenør, hvor du dagligt arbejder med større og mange forskellige byggeprojekter? Så er det aktuelt at have adgang til et bredt udvalg af udstyr og redskaber for at realisere byggeprojektet. Det kan kræve specialudstyr i form af ventiler, der skal være stærke og robuste nok til at kunne klare et bestemt tryk og temperatur, hvorfor det kræver adgang til en specialiseret producent og fagmand. 

Der er mange der handler hos de lokale grossister, men ved større opgaver kan det være en fordel at alliere sig direkte hos den lokale producent i Danmark. Et byggeprojekt skal helst være så stabilt som muligt, så det kan holde i mange år frem med minimal vedligeholdelse. Det kræver derfor at man samarbejder med de førende producenter inden for f.eks. ventiler. Dermed har du den største portal til at skaffe ventiler til alle slags opgaver og udfordringer du måtte have. Har du et specialprojekt eller er du i tvivl om, hvilken ventil du skal vælge til den aktuelle løsning, kan du naturligvis få den nødvendige vejledning og rådgivning direkte af producenten. Er det et produkt der skulle kunne løse en ny opgave eller noget anderledes, kan du her have mulighed for at få specialproduceret en ventil, der kan løse opgaven. 

Hvilken specialist skal du vælge på markedet til ventiler?

Hvis du arbejder med applikationer indenfor kyrotekniske projekter, hvor det f.eks. kræver en regulator ved ophedet damp eller særlig dosering af kemikalier, kan det være aktuelt at kontakte markedspecialisterne på ventiler her til. Hos Askalon kan du få den nødvendige hjælp til at finde de rette materialer til den simple og komplekse opgave du måtte stå over for. Her har de et kompromisløs tilgang til deres standarder og kvaliteter, når de blandt andet udvikler ventiler til at løse mange forskellige opgaver. 

Flere Nyheder