Find det helt rigtige i din lokale blomsterbutik på Østerbro!

Glæd én du holder af med en smuk buket blomster eller skab liv i boligen med friske blomster på bordet! Gå på opdagelse i en skøn blomsterbutik på Østerbro, og vælg blandt de farverige og duftende skønheder…

Bliv overrasket i din lokale blomsterbutik på Østerbro

Du mener måske, at du ved, hvad man kan få i en blomsterbutik – men er du nu helt sikker? Få sammensat en buket lige efter dine ønsker, eller vælg en sammenplantning, der holder i lang tid.

Blomster til studenten, fødselaren, begravelsen eller til værtinden. Der er mange anledninger til at give smukke blomster – og har du ikke en god anledning – så giv dem alligevel! De glæder altid. 

Hvem skal have blomster?

Er det tid til at gøre noget romantisk for kæresten? Køb en buket blomster med hendes yndlingsblomster og overræk dem personligt eller få dem leveret. Du kan selv vedlægge eller bestille et skrevet kort med nogle søde ord, og så bestemmer du selv prisen og størrelsen på buketten. 

Skal du til middag er det god skik at have en værtindegave med. Det er begrænset, hvor mange æsker chokolade og flasker vin et værtspar kan konsumere, men blomsterbuketter kan de aldrig få for mange af. 

Hvor længe holder buketten?

Normalt holder en god buket blomster en uges tid under de rette forhold med det medfølgende pulver i vandet. For meget varme, kulde eller sol vil reducere bukettens levetid, ligesom nogle blomster holder længere tid end andre. 

Har du fået en buket med blandede blomster, hvoraf nogle begynder at visne før andre, kan du med fordel ‘redde’ de tilbageværende ved at tage dem ud af buketten, klippe et stykke af stilken og sætte dem i en ny vase for sig selv. 

Du kan også vælge at forære en evighedsbuket, næste gang det er tid til at give blomster… det vil glæde…for altid.