Find din bedemand i Lemvig online

11 oktober 2019
admin

Der er mange gode grunde til at opsøge professionel hjælp og assistance, når en nær ven eller et kært familiemedlem tager sin afsked med denne jord. Selv om du måske har følt dig forberedt på denne dags komme, re det næsten 100% sikkert, at sorgen og savnet af den afdøde vil efterlade dig i en nærmest handlingslammet tilstand. Og så kan det godt være rigtig vanskeligt at overskue alle de praktiske opgaver, som følger i kølvandet på et dødsfald.

Derfor vil du typisk vælge at overlade papirarbejdet i forbindelse med fordeling af arv og gæld samt afvikling og opløsning af diverse konti og abonnementer til en advokat. En marskandiser kan hjælpe dig med rydning og tømning af dødsbo samt bortskaffelse af diverse effekter herfra. Men hvem kan hjælpe med alle de opgaver, som hidrører fra selve begravelsen eller bisættelsen?

Få hjælp til at arrangere bisættelse hos en dygtig bedemand

Måske forbinder du mestendels bedemanden med den person, som sørger for, at den afdøde bliver lagt i kiste og transporteret imellem hjem, kapel og kirke i en rustvogn. Men en bedemand opgaver begrænser sig ikke til disse. Du kan for eksempel med fordel få den lokale bedemand til at hjælpe, når der skal arrangeres gravøl eller reception eller begravelsen eller bisættelsen. Han eller hun har med stor sandsynlighed et godt lokalkendskab, og dermed kontakt til diverse gæstgiverier, kroer eller forsamlingshuse i omegnen, som kan tænkes at kunne tage imod med kort varsel.

Skal begravelsen eller bisættelsen foregå i Lemvig eller Struer, kan du således med fordel vælge Krabbes Bedemandsforretning som din bedemand. Hos Krabbes Bedemandsforretning er ingen opgave for stor eller for lille. De dygtige bedemænd, som er medlemmer af Danske Bedemænd, garanterer dig en respektfuld og lydhør behandling. Krabbes Bedemandsforretning hjælper med alt fra begravelses arrangementet til indrykning af dødsannonce – læs mere på krabbes.dk

Flere Nyheder