Find din lokale elektriker online

19 juli 2020
Astrid Pedersen

Skal huset udvides eller bygges om? Så er der med stor sandsynlighed el arbejde involveret i projektet. Hvis der for eksempel skal trækkes kabler til nye rum, eller flyttes stik kontakter i de eksisterende, skal der en autoriseret el installatør eller elektriker på banen.

Dette er et lovkrav, idet du selv kan komme til at forårsage skader på såvel mennesker som på materiel hvis du selv forsøger dig som amatør elektriker. Og derfor bør du involvere din autoriseret el installatør eller elektriker så tidligt som muligt i projektet, at du kan få den bedste løsning fra starten.

Hvem er Norup El-teknik?

Norup El-teknik er en autoriseret El virksomhed som er ejet og drevet af autoriseret el installatør Michael H. Norup. Norup El-teknik er befolket med dygtige og kompetente medarbejdere som alle besidder en bred special viden inden for el arbejde. Selve virksomheden har mere end fjorten og på bagen og har igennem tiden serviceret tusindvis af glade og tilfredse kunder fra Horsens, Århus, Vejle, Kolding, Billund, Odder, Skanderborg, Silkeborg og nærmeste omegn.

Norup El-teknik løser opgaver for såvel private kunder som for kunder inden for erhvervs livet og en del offentlige insitutioner. Ingen opgave er for stor eller for lille for de dygtige elektrikere og installatører som gerne kaster sig over opgaver i forbindelse med fejlfinding, reparation, service, tilbyg, ombyg eller nybyg. Uanset opgavens størrelse, karakter og omfang lægger Norup El-teknik vægt på den gode dialog og det høje service niveau.

Samtlige medarbejdere hos Norup El-teknik har en solid faglig baggrund og holder stedse deres kompetencer up to date gennem løbende kurser og efteruddannelse. Derfor kan du trygt stole på at Norup El-tekniks elektrikere og installatører har de stærkeste forudsætninger for at opnå de mest optimale resultater.

Hvis du ønsker et skarpt tilbud på professionelt udført el arbejde i dit hjem kan du således trygt kontakte Norup El-teknik via hjemmesiden https://norup-el.dk/ 

Flere Nyheder