Find din lokale massør i københavnsområdet

Flere og flere danskere opsøger dygtige massører når der er bøvl med kroppen. Selv om massage stadig officielt hører hjemme i kategorien alternativ behandling er det dog svært at afvise alle de godgørende virkninger som massagen har – især på mennesker som døjer med lidelser med et fysisk udtryk.

Kan jeg få massage selv om jeg har gigt?

Mange gigt patienter tøver med at opsøge en massør. De fleste er lidt nervøse for om behandlingen er for hårdhændet når de lider af alvorlig og smertefuld gigt. Men sandheden er at massage faktisk kan være med til at lindre smerterne som er forbundet med gigt sygdomme.

Det er selvfølgelig vigtigt at du opsøger en veluddannet og erfaren massør som ved hvad han eller hun gør. Samtidig bør du altid fortælle din massør om din gigt lidelse forud for behandlingens påbegyndelse. På den måde kan massøren træffe de nødvendige forholds regler og anlægge en behandlings strategi som tager hensyn til dine symptomer og til din generelle sundheds tilstand.

Du vil som gigt patient kunne have stor glæde af massage som kan øge bevægeligheden i dine led og hjælpe dig af med smertefulde muskel spændinger og myoser.

Kan massage afhjælpe stress?

Der er ingen tvivl om at massage virker utroligt afstressende. Alene det at få lov at ligge på en briks og bare modtage professionel massage er en sand lise for krop og sjæl. Så snart du har vænnet dig til fornemmelsen, og der ud over har fundet en massør som du har tillid til, vil du opleve at regelmæssig massage faktisk kan lægge en ganske effektiv dæmper på dine stress symptomer. Du kan således med stor fordel bruge massage i stress forebyggende øjemed, eller som et led i en behandling mod stress.

Du kan finde din lokale massør på Frederiksberg eller i København via kaatsumassage.dk