Find en pålidelig VVS installatør i Hjørring

07 august 2020
silje_hansen

Står du og skal til at lave nyt badeværelse, køkken, eller have trukket vand ind i en ny tilbygning? Så er det uden tvivl en VVS montør du skal have fat i. En VVS montør kan i dag hjælpe med mange forskellige opgaver. Det er alt lige fra installation af forskellige apparater i køkkenet, badeværelset eller andre steder. Hvis du skal have lavet udendørs bad eller renoveret de gamle vandrør i din bolig.

En VVS montør er en beskyttet titel. For at kunne blive VVS montør, skal du have gennemført et uddannelsesforløb samt søge om en autorisation hos tilsynsmyndighederne. Denne autorisation giver tilladelse til at man må udføre VVS-arbejde for en virksomhed. Den skal løbende fornyes hvert andet år, så man er sikker på at alle standarder bliver overholdt. 

Derfor skal du vælge en autoriseret VVS montør

Grunden til at en VVS montør er en beskyttet titel, som også skal have tilladelse fra tilsynsmyndighederne, er at der er visse opgaver, der er lovpligtige, at man kun må få udført af en VVS montør. Der er derfor strenge krav til ens viden og håndarbejde, når arbejdet skal udføres. Det er dermed også din sikkerhed for, når der skal trækkes vand ind i din bolig, at det bliver gjort, så det kan holde tæt i mange år frem. 

Hvis ikke du vælger en autoriseret VVS montør til opgaver, der er lovpligtige, vil det blive betragtet som en ulovlig installation. Det vil egentlig betyde, at hvis der skulle gå et vandrør eller ske en anden ulykke i forbindelse med det udførte arbejde, så vil forsikringen ikke dække skaderne. Det vil de kun gøre, hvis du har brugt en autoriseret VVS montør til at løse opgaven. 

Her kan vi give de varmeste anbefalinger til at vælge Lytzen.dk som VVS i Hjørring og omegn.

Flere Nyheder