frisk dit hjem op med malede vægge

12 februar 2022
Niels Geckler

advertorial

har du en større maleopgave, der skal udføres, kan der være god ræson i at finde et malerfirma til arbejdet frem for at bokse med opgaven selv. Hvad enten det er i hjemmet eller i boligforeningen kan du finde hjælp på malergentofte.dk

Er i blevet trætte af de hvide vægge eller er væggene blevet snavsede og skjoldede i hjemmet eller i boligforeningens fællesarealer, så de trænger til en ny gang maling ? Man kan selv smøre farve på væggene, men det bliver sikkert bedre hvis man sætter en uddannet og erfaren maler fra et rigtigt malerfirma til det.

maler Gentofte

Hvis væggene alligevel er blevet så tilsmudsede, falmede skrammede og grimme, at de trænger til et lag maling, så er det måske en god lejlighed til at tænke farvemulighederne god igennem. Farverne betyder meget for indtrykket af et rum, og desuden har det indflydelse på vores humør og vore stemninger. Det sikre valg er måske nok hvid, og selv om hvid symboliserer renhed og fest i kirkelige sammenhænge, så er det mæske også lidt kedeligt med hvide vægge. Det kræver i hvert fald lidt mere af indretning og dekorationer på væggene, hvis ikke indtrykket skal blive klinisk og livløst.

En dygtig maler hjælper også med farverne

En god maler vil ikke bare kunne maler dine vægge hurtigt og pænt. En sådan fagmand har sikkert også stor erfaring med farvevirkning og kendskab til effekter og farvesammensætning, så du kan få en god snakke med vedkommende om det rette farvevalg. 

Maleren vil også kunne fortælle dig om de forskellige former for effektmaling og tapet med struktur, der findes. Der er langt flere muligheder end bare den klassiske savsmuldstapet, som bruges overalt, hvor man vil skjule uregelmæssigheder på væggen eller bryde et fladt indtryk. Leg med farver og effekter for at få et levende og spændende look.

Flere Nyheder