Gæstehus lavet af container

19 august 2021
Steffen Hansen

Det kan være svært at finde plads til et gæstehus i haven, men der er mange måder man kan gå til opgaven. Man kan bygge et skur/hus fra bunden, eller man kan kaste sig ud i at ombygge en container. Her i indlægget kommer vi ind på, hvordan du kan ombygge en container til et fantastisk gæstehus på din grund.

Find en container

Det første skridt til et gæstehus er, at du finder en container hvor du kan gøre det på. Hvis du gør brug af containerudlejning i Viborg, så er chancen for, at du får lov til at lave det om til et hus minimalt, men hvis du finder en container, som du kan købe til billige penge er det en god start. Derfor er første skridt, at du finder en container i den ønskede størrelse.

Tegn det indvendige

Før du begynder at skære, male og renovere containeren du får fat i, så anbefales det, at du laver en tegning over hvordan du ønsker det færdige resultat at være. På den måde, kan du sikre dig, at du ikke gøre noget forkert, og hele tiden arbejder hen i mod et mål. Du starter på den måde også med at definere hvor du ønsker vinduer og døre, så du ikke pludselig står med en væg, hvor der skulle have været et vindue.

Indret det minimalistisk

En container er ikke det største lokale du kan finde, så vi anbefaler at du indretter det minimalistisk, og ikke køber for mange store møbler. Det kan være du kan bygge nogle møbler selv, så du kan kombinere flere møbler i et. Lidt ligesom hvis det var en campingvogn. Vi anbefaler dog stadig, at du sætter komforten øverst, da det ikke er noget der skal flyttes på, men blot være lækkert for alle de gæster du får på besøg.

Flere nyheder