Gardinbussen i København – når gardinerne skal passe perfekt

Det kan godt være rigtig svært at købe nye gardiner til boligen. Gardinerne skal passe præcist til vinduer og døre – og derfor er det en god idé at få professionel hjælp.

Hvorfor skal jeg benytte mig af en gardinbus?

Måske synes du at konceptet gardinbus virker fjollet. Men hvis du tænker over det er idéen med at benytte en gardinbus slet ikke så tosset endda.

Når gardinbussen kommer hjem til dig vil den være fyldt op med prøver på mulige gardiner eller persienner i mange forskellige farver og i varierende typer. Der ud over vil der i gardinbussen findes en dygtig g erfaren fagperson som kan hjælpe dig med at vælge de rette gardiner.

Det helt eminent smarte ved en gardinbus, som kommer hjem til din bolig, er at du kan få mulighed for at prøve de forskellige materialer og farver i de omgivelser hvor de skal indgå. Du vil kunne se hvorledes et gardin påvirker lys indfaldet i det rum hvor det skal hænge, og du vil ved selvsyn kunne konstatere hvordan gardinet eller persiennen spiller sammen med rummets øvrige decor og møblement.

Med hjælp fra den dygtige gardinmand vil du kunne vælge den rette farve på dit nye gardin. Gardinmanden vil tage mål af de vinduer og døre som skal beklædes med nye gardiner, og sørge for at disse bliver fremstillet på en dansk systue. Det vil tage nogle uger at producere dine nye gardiner, blinds eller persienner efter mål. Når de er færdigt syede vil gardinmanden vendetilbage og sørge for at dine nye gardiner bliver monteret på korrekt vis.

Hor finder jeg gardinbussen i København?

Hvis du ønsker at benytte dig af gardinbussens tjenester kan du via Gardinbus.nu bestille en gardinbus som kommer hjem til dig. På gardinbussens hjemmesiden Gardinbus.nu kan du læse mere om hvordan du bestiller en gardinbus.