Guide: Find fugemand i Århus

08 september 2021
Jens Bomholt

Der er få ting, der kan forskønne – eller ødelægge – det samlede helhedsindtryk ved nybyg eller renovering som fugearbejdet, der ofte er den sidste finish. 

Mange tror, at det er nemt at fuge vinduer, vådrum eller fodlisterne. Og det er da i sig selv ikke kompliceret arbejde. Men det kræver en rolig og erfaren hånd, hvis resultatet skal blive, som de fleste ønsker det, nemlig præcist og korrekt. 

Det kan derfor være en god ide at finde en fugemand i Århus, hvis du bor i Østjylland og har brug for en professionel og dygtig fugemand, der kan være din garant for et flot og veludført arbejde. 

En fugemand ved lige præcis, hvilken slags fuge, der virker bedst til de forskellige opgaver. Mange kender akrylfuge og silikonefuge. Men hvordan er det nu lige, de skal bruges og på hvilke tidspunkter i byggeriet? Og hvad er malerfuge og MS-fuge?

Der er rigtig mange faldgruber, som kan resultere i et trist resultat, som skæmmer hele huset, hvis fugearbejdet ikke udføres korrekt. 

Fugemanden giver det bedste resultat

Der er mange trin i processen, når der skal fuges fx ved skift af vinduer, ved fodlisterne efter skift af gulv eller når badeværelset skal renoveres. Nogle gange skal man fuge, inden der skal males. Andre gange efter.

Nogle gange skal man bruge malertape eller øvrige former for afdækning. Nogle gange er det bedre, nemmere og hurtigere at fuge i frihånd uden øvrige hjælpemidler. Så det er ikke bare noget, man gør. 

Derudover kommer udstyret. En professionel fugemand har en professionel fugepistol, som giver et langt bedre resultat, end de gør-det-selv-produkter de fleste danskere anskaffer sig i diverse byggemarkder. 

Fugen er ofte det vigtigste for, at ens rum eller hele huset giver lige præcis det lækre og færdige udtryk, som de fleste husejere er på jagt efter. Derfor er det ofte dumt at spare på fugearbejdet.

Flere Nyheder