Her finder du byens foretrukne El-installatør i Grindsted

Når du skal have udført el-arbejde i huset eller i virksomheden, er det vigtigt at det er udført af en autoriseret el-installatør. På denne måde er du sikker på, at du har en godkendt og lovlig installation i ejendommen, og på denne måde også er forsikret, hvis der skulle opstår en skade eller andet. Når du derfor skal have professionel hjælp til at udføre el-arbejde, er det en fordel at have skitseret og klargjort, hvad du præcis skal have hjælp til. Det gør det nemmere at vurdere opgaven, hvorfor du også vil opnå den bedste pris. De fleste kan godt installere en lampe eller udføre små el-arbejder, men det er vigtigt at de lovpligtige installationer bliver udført af en autoriseret el-installatør. En elektriker er en beskyttet titel, hvorfor det blandt andet kræver en faglig uddannelse. Derefter skal man have erfaring, for at kunne opnå autorisation. Det er dermed også statens sikkerhed for en kompetent elektriker, der udfører sit arbejde efter høje standarder. Du har dermed din sikkerhed for det arbejde, der bliver udført i hjemmet eller i virksomheden, når du hyrer en el-installatør med autorisation. 

Hvordan tjekker du om din El-installatør har en autorisation?

Hvis du er i tvivl om din el-installatør er autoriseret, kan du altid tjekke op på det ved at besøge tilsynsmyndighedernes hjemmeside. Her kan du danne et overblik over alle de el-installatører i dit område, der har en autorisation. 

Forhør dig evt. hos din lokale el-installatør omkring garanti og sikkerhed for opgaven samt om de har en autorisation. Det er som udgangspunkt lovpligtigt, at man som virksomhed kun må udføre el-arbejde, hvis man har en elektriker med autorisation. 

Er du enten fra Grindsted eller omegn, kan du med tryghed vælge Knud Petersen Filskov El og VVS. Her får du altid en fantastisk service, konkurrencedygtig pris samt udført kvalitetsarbejde. Det er også derfor de i dag er den foretrukne El-installatør i Grindsted.