Her finder du en kompetent anlægsgartner

13 november 2019
admin

Hvad laver en anlægsgartner?

De fleste anlægsgartnere kan hjælpe med mange forskellige opgaver. Det kan være alt lige fra pasning, pleje og bygge nye frie grønne arealer for boliger, virksomheder, sygehuse og fritidsforeninger. En anlægsgartner kan både suppler med en indsats der gør din hverdag nemmere eller udføre komplet arbejde, der sikrer at dine grønne arealer altid er flotte og velplejet. 

En anlægsgartner kan også hjælpe med grå områder. Det betyder, at du også kan få hjælp til at få lagt sten eller fliser. Det kan være i forbindelse med en ny terrassen, i carporten eller som en sti igennem dine grønne arealer. Her kan du naturligvis kombinere det med hække, buske eller træer, hvis du ønsker det i din entré eller på din terasse. 

En anlægsgartner kan hjælpe med en plantegning

Overvejer du at få lavet en ny have eller nye grønne arealer, kan du trygt kontakte en anlægsgartner. Her er de specialiseret i at stille de relevante spørgsmål i forhold til de overvejelser du kunne gøre dig i forhold til dine ønsker for de grønne arealer. Herudfra kan en anlægsgartner hjælpe med at udarbejde en komplet tegningsplan over din have eller grønne areal. Her kan du i samarbejde med anlægsgartneren tilføje og tilrette tegningen, så det bliver præcist som du ønsker det. 

Det kan være nødvendigt at overveje, hvor meget vedligeholdelse og pleje det vil kræve, for at de nye grønne arealer forbliver smukke og pæne. Det kan du naturligvis få rådgivning og hjælp til. Er det for stor en mundfuld, kan anlægsgartneren også løbende vedligeholde og pleje disse grønne arealer. 

Hvilken anlægsgartner bør du vælge?

Hvis du er på jagt efter en pålidelig, kompetent og erfaren gartner med mange projekter bag sig, kan du kontakte Bruno Green. Her får du komplet hjælp til at bygge, pleje og passe de grønne arealer.

Flere Nyheder