Hjælp til angst og stress hos den lokale psykolog

12 juli 2020
Astrid Pedersen

Mange mennesker kæmper hver dag med eksistentielle spørgsmål og problemstillinger i et omfang som kan have stor påvirkning på deres daglige tilværelse. Er du blandt dem som døjer med angst, stress, depression eller lavt selvværd ved du hvor opslidende og nærmest invaliderende dette kan føles.

Men til alt held behøver du ikke at stå alene med dine negative tanker og uhensigtsmæssige handle mønstre. Der er nemlig hjælp at hente hos en dygtig og erfaren autoriseret psykolog, som gennem samtale og øvelser hurtigt kan få dig på ret køl igen. Og så kan du genvinde dit mod på – og glæde over – livet.

Hvor kan jeg få kvalificeret psykolog hjælp i Herning?

Leder du efter en dygtig autoriseret psykolog i Herning kan du med fordel vælge Psykolog Karen Nielsen fra Psykologisk Praksis. Psykologisk Praksis er en lille og velrenommeret psykolog praksis med central fysisk beliggenhed i østergade i Herning. Psykolog Karen Nielsen tilbyder hjælp i forbindelse med problemstillinger som for eksempel lavt selvværd og gnidninger i parforholdet og til lidelser så som angst, depression og stress.

Hos Psykolog Karen Nielsen er du i gode og sikre hænder. Psykolog Karen Nielsen er autoriseret psykolog og har der ud over taget efteruddannelse som individuel gestaltterapeut, parterapeut og kognitiv terapeut, og har gennemført kurser i mindfulness, Imago presenter og tankefelt terapi modul. Psykolog Karen Nielsen kan således være en kvalificeret sparring partner når du gerne vil løse de problemer som opstår ud af eksempelvis uhensigtsmæssige tanke og handle mønstre. Gennem et psykolog forløb hos Psykolog Karen Nielsen fra Psykologisk Praksis kan du opnå en øget indsigt i de mekanismer som får dit liv til at udspille sig som det gør – og hermed blive en mester i at ændre på disse.

Du kan læse mere om Psykolog Karen Nielsen og Psykologisk Praksis, og booke en tid til en indledende konsultation, på hjemmesiden https://psykolog-herning.dk/ 

Flere Nyheder