Hvad indebærer kloakarbejde?

Kloakarbejde og kloakservice indebærer flere forskellige opgaver relateret til såvel nyanlæggelse af kloaksystemer som til vedligeholdelse, rensning, reparation og udvidelse af eksisterende.

Skal du for eksempel opføre en tilbygning til dit hus, i hvilken der skal være selvstændigt bad og toilet, skal du have en kloakmester til at forestå nedlæggelse af rør samt tilslutning til det eksisterende kloak system.

Det samme gælder hvis du ønsker at udvide din bolig med et gæstetoilet eller et bryggers. Med hjælp fra en autoriseret kloakmester kan du sikre at kloak systemet er i stand til at håndtere belastningen – og så undgår du grimme overraskelser i fremtiden.

Få hjælp til fugtsikring hos en autoriseret kloakmester

Der ud over er det også en kloakmester som forestår nedgravning af omfangsdræn og faskiner samt oprettelse af nedsivnings anlæg, her under sivebrønde. Formålet med disse foranstaltninger er at lede regnvand og spildevand væk fra din bolig så du undgår såvel fugt skader på murværk, sokkel og fundament som tilbageløb i rørene.

Opdager du at det luger grimt fra afløbs ristene på dit badeværelse, i dit køkken eller i dit bryggers kan det nemlig sagtens skylde defekter på kloakken. Og så skal du have fat på din lokale kloakmester som kan forestå såvel tv inspektion som højtryks spuling af dine kloak rør samt udbedring af eventuelle skader på disse.

Forebyg rotteplage med hjælp fra din kloakmester

En anden vigtig opgave for en autoriseret kloakmester er at montere rottespærre anordninger som kan forhindre rotter i at trænge ind i kloakken. Rotter kan ødelægge meget på deres vej – og derfor er det vigtigt at sikre kloak systemerne mod rotte invasion. Og er skaden sket kan din kloakmester selvfølgelig hjælp med at udbedre denne samt forhindre nye i at opstå. Kontakt Poul Jensen Entreprenør ApS for et skarpt tilbud på kvalificeret kloakarbejde i Skive via hjemmesiden poul-jensen.dk.