Hvem kan hjælpe med VVS i Gentofte?

Skal der trækkes nye rør i køkken eller badeværelse? Så skal du kontakte din lokale VVSer.

Hvorfor har jeg brug for en autoriseret VVS installatør?

Måske mener du ikke at der er behov for hjælp til at fikse de faste VVS installationer i din bolig. Men selv om du mener du er en virkelig ferm handyman skal du have fat på en autoriseret VVS installatør, ene og alene af den grund at de faste installationer i følge loven er forbudt område for dig som lægperson. Og er du bosiddende nord for København kan du med fordel vælge G. Strømann VVS som din autoriseret VVS installatør.

Få den bedste assistance til VVS i Charlottenlund

G. Strømann VVS hjælper med VVS i hele Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Skodsborg, Skovshoved, Klampenborg, Jægersborg og Vangede. Står du således med et renoverings eller moderniserings projekt kan du trygt kontakte G. Strømann VVS og få professionel rådgivning samt hjælp til udfærdigelse og implementering af de nye installationer.

Når du lader de dygtige fagfolk hos G. Strømann VVS forestå dine VVS installationer i forbindelse med istandsættelsen kan du roligt regne med at disse kommer til at modsvare samtlige krav og regulativer vedrørende kvalitet og sikkerhed. De kompetente og erfarne medarbejdere hos G. Strømann VVS holder sig løbende opdateret på deres ekspertise og viden om alle områder inden for VVS arbejde. Dette sker gennem kurser, efteruddannelser og certificeringer – og dette er din garanti for et stykke vel udført VVS arbejde. Med G. Strømann VVS er du således sikret installationer som holder.

G. Strømann VVS er medlem af TEKNIQ, en garanti ordning under hvilken du er fuldt forsikret imod mangelfuldt eller fejlbehæftet håndværker arbejde. Herved er du garanteret fejlfrit VVS arbejde i topklasse – og i høj kvalitet.

Du kan læse mere om G. Strømann VVS og kontakte virksomheden direkte for et tilbud på VVS arbejde via hjemmesiden stroemann.dk