Hvilken entreprenør i Nordjylland skal du vælge?

Jagten på den rette entreprenør

Når man er på udkig efter den rette entreprenør, er der nogle forskellige ting man bør have øje for. For der er nemlig rigtig mange af dem – som i RIGTIG mange. Det kan for nogle derfor være en jungle at finde rundt i og oftest også være det, der gør, at mange giver op og måske bare tager den første og den bedste. 

Det betyder dog bare, at du måske står med en entreprenør, som ikke lige lever op til dine forventninger eller ikke kan udføre det arbejde, du gerne vil have udført. 

Kig på statistikkerne

En god idé er altid at kigge på data. Det fortæller så meget mere end tomme ord, og på den måde har du nogle hardcore fakta, som giver et indblik i, hvordan virksomheden er. 

For eksempel kan du undersøge, hvor mange fuldførte ordrer virksomheden har. Hvis det ikke bliver skildret med nogle steder, er det muligt at slå det op eller eventuelt bare ringe til virksomheden selv. 

Et andet datasæt der er spændende at få fingre i, er selvfølgelig kundedatabasen. Hvor mange kunder har de, hvor mange følger deres Facebookside for eksempel? Og ikke mindst så kig på anmeldelserne og gå i dybden med, hvor mange TILFREDSE kunder der er vel og mærke. 

 

Hvor mange dit og hvor mange dat

Derefter er det en god idé at undersøge, hvor mange ansatte de har, og hvor mange kørende enheder de har. Det har noget at gøre med virksomhedens størrelse, og kan være noget du skal tage i betragtning, når du vælger entreprenør.

For eksempel om du gerne vil have en stor entreprenørvirksomhed med masser af erfaring og styr på tingene, men hvor nogle kunder måske bliver “glemt” undervejs eller en mindre virksomhed, som måske ikke har ligeså meget erfaring, men et mindre kundedatasæt. Der er fordele og ulemper ved begge, og du må derfor gøre op med dig selv, hvad du vægter højest.