Hvor finder du bedst hjælp til en brøndboring?

En brøndboring er stadig meget aktuelt i sommerhuse, haveforeninger og kolonihaver. Her kan du blive selvforsynede uden at skulle få vand leveret fra det lokale vandværk. De fleste boliger og sommerhuse i dag, får dog leveret vand fra det lokale vandværk. Det skyldes i den grad fordi, at der stilles højere krav og standarder til vores drikkevand, badevand og andet vand, der trækkes ind i huset. Det er blandt andet som at vandet ikke må indeholde pesticider eller andet skidt. Det gør det svære at opretholde i private brønde eller i sommerhusområder.

Hvis du overvejer at få lavet en brønd i din fritidsbolig, kan det være en fordel at opsøge den lokale fagmand i god tid. Her kan du få den nødvendige sparring og hjælp til at komme videre med processen. Det er nemlig sådan, at selvom du vil bygge en brønd på din egen grund, kræver det en godkendelse fra kommunen. Der skal derfor laves en fyldestgørende ansøgning. Dette kan den professionel fagmand hjælpe dig med. Det forholder sig nemlig også sådan, at det kun må være en godkendt brøndborer, der må udføre brøndboringen. Denne godkendelse kræver særlige kompetencer og beviser for at opnå. Blandt andet kræver det bevis-A, som betyder at man i stand til at rense og fylde en brønd korrekt efter strenge krav og standarder. 

Hvilken fagmand skal du vælge til brøndboring?

Hvis du er på jagt efter en fagmand med mange års erfaring, og som har et godt ry i branchen, hersker der ingen tvivl om at du skal vælge A. Højfeldt. Her får du en fagmand med 91 års erfaring med brøndboring. De er derfor eksperter og specialiseret i at kunne udføre mange forskellige brøndløsninger. Med deres flesible og store maskinpark, kan du både bygge og fjerne en brønd uden at være til stor gene.