Hvordan foregår hypnose?

08 oktober 2019
admin

Går du og overvejer at lade dig hypnotisere som et led i en livsstils ændring eller et selvudviklings forløb? Så kan det være, at du på forhånd ønsker at vide lidt mere om denne metode. Hypnose er nemlig omgærdet af stor mystik, og ikke alle er helt klar over, hvad hypnose og trance indebærer.

Hvad er trance?

Måske forbinder du hypnotisk trance med den tilstand, man ofte ser på film, hvor den hypnotiserede er viljeløs og totalt underlagt hypnotisørens befalinger. Den kendte version af hypnose handler om at få den hypnotiserede til at tro, at han eller hun er en høne. Og så er der den alvorlige version, hvor hypnotisøren får den hypnotiserede til at begå alskens ugerninger, mens vedkommende er i trance. Men bare rolig – du bliver ikke forvandlet til en manchurisk kandidat af at tilbringe en times tid i hypnotisørens stol i forbindelse med terapeutisk hypnose.

For det første vil du kun opleve let trance – en tilstand ikke ulig den, du befinder dig i kort for du falder i søvn. Du vil være behageligt afslappet, men du vil kunne høre alt, hvad din hypnotisør siger. For det andet er en hypnotisør underlagt strenge etiske og professionelle krav og retningslinjer, især hvis vedkommende samtidig er psykoterapeut og medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Og for det tredje har en hypnotisør ingen interesse i andet end at hjælpe dig med at opnå dine mål – det er trods alt det han eller hun lever af.

Hvem skal jeg vælge som min hypnotisør i København?

Hvis du leder efter en pålidelig og erfaren hypnotisør i København, kan du med fordel tjekke Anders Aagaard fra Aagaards Psykoterapi. Her finder du en særdeles kompetent hypnotisør, som vil kunne hjælpe dig med alt fra rygestop og vægttab til genfindelse af tabt selvtillid eller opbygning af et lavt selvværd. Du kan læse mere om Anders Aagaard og hans virke som hypnotisør på aagaard-psykoterapi.dk

Flere Nyheder