Kan man få fragt til hele Rusland?

22 juni 2021
anders_lundtang_hansen

Hvis du nogensinde har beskuet et kort over Rusland, så vil du have bemærket, at det ikke bare er et stort land: det er decideret gigantisk!

Regner man så deres havarealer med, så er der virkelig store områder at gøre godt med.

Landet har ikke historik for at have decideret kolonier i varme egne, men med et land, der arealmæssigt dækket sig over flere tidszoner og grænser op til flere verdensdele, så har man som sådan heller ikke brug for mere.

Man taler om den europæiske del af Rusland, som ligger tættest på Danmark, set fra Uralbjergene, hvor man så har resten af Rusland på den anden side.

Det siger også noget om landets størrelse, når det grænser op til både Norge og Nordkorea!

Så kan man virkelig få ens fragt ud til Rusland i alle egne, når man tænker på, hvor stort landet er?

Fragt til Rusland burde kunne lade sig gøre i de fleste egne

Du kan jo høre ad hos https://www.unotransport.com/dk/rusland , om de leveringsdygtige i at fragte dit gods af stor eller lille størrelse ud til fjerne egne af Rusland.

Det kan nok blive nødvendigt at skifte transportform undervejs, hvis man virkelig skal rundt i kuperet terræn i landet og ud til steder, hvor der ikke er så let tilgængeligt.

For når man ser på for eksempel de sibiriske egne af landet, så er der jo ikke ligefrem tale som storbyer med store, flade veje.

Det her er bjergområder med store skove, hvor det mest er lokale mennesker, der bevæger sig rundt her, så det ville for det første være underligt, hvis du skulle have sendt noget til sådan en egn af Rusland, men hvis det skulle blive nødvendigt, så skal det nok kunne lade sig gøre.

Det vil dog nok komme til at tage lidt tid, hvis man virkelig skal et fjernt sted hen i Rusland.

Flere Nyheder