Lad din lokale bedemand hjælpe dig med bisættelse

Tiden efter et dødsfald er som regel præget af sorg og savn hos de efterlevende. Er du tæt pårørende til en nyligt afdød person kan du helt sikkert genkende disse følelser.

Mange mennesker som har mistet et nært stående familiemedlem, en kær ven eller måske endda en kæreste eller en ægtefælle beretter om en tilstand som nærmer sig handlings lammelse når den første bølge af sorg skyller ind over én. Man får lyst til at trække sig tilbage fra omverdenen og bearbejde sine tanker og følelser, måske i selskab med andre pårørende som kan relatere dertil.

Men desværre er det som oftest i den tid som følger umiddelbart efter et dødsfald at der skal løses en masse praktiske opgaver. Der kan være et dødsbo, som skal tømmes, fordi boligen skal videre i systemet, og der kan være arv og gæld, som skal fordeles. Under alle omstændigheder er der en begravelse eller en bisættelse som skal arrangeres og afvikles. Og til netop denne opgave er det en rigtig god idé at opsøge professionel hjælp.

Hvem kan hjælpe med at sætte begravelsen i stand?

En dygtig bedemand kan i denne forbindelse være til rigtig stor hjælp. En bedemand ved præcis hvilke praktiske tiltag der skal udføres i forbindelse med et dødsfald og de opgaver som hidrører herfra. Det er bedemanden som forestår fremskaffelse af kiste, urne og ligklæder – og han eller hun kan sågar hjælpe med at finde den rette gravsten eller mindeplade.

Har du ikke det store kendskab til den by hvor dit familiemedlem tilbragte sin sidste tid vil den lokale bedemand kunne forestå kontakten til præsten og kirkekontoret i det sogn hvorfra bisættelsen skal foregå. En bedemand, som har resideret i området i mange år, vil på forhånd have de rette kontakter og vil derfor kunne varetage disse uden problemer.

Du kan få hjælp til begravelse eller bisættelse i Struer hos Krabbes Bedemandsforretning – læs mere på krabbes.dk