Lad din lokale tandlæge hjælp dig med bisserne

08 august 2021
Astrid Pedersen

Du ved det sikkert udmærket godt: Et eller to tandlæge besøg om året er en vigtig forudsætning for at kunne bevare et flot tandsæt livet igennem. Derfor bør du gå til tandlæge, også selv om tænderne ikke fejler noget. Det er nemlig bedre at forebygge end at helbrede – især når det gælder tænderne.

Få flotte tænder med hjælp fra din tandlæge

Din lokale tandlæge hjælper ikke udelukkende med forebyggelse af sygdomme og lidelser i tænder og i tandkød. Tandlægen kan også hjælpe dig når skaden er sket og du måske endda har været så uheldig at meste en eller flere af tænderne i dit blivende tandsæt.

Du kan hos din tandlæge få hjælp til eksempelvis lapning af huller i tænderne eller genopbygning af beskadigede tænder. Står tanden ikke til at redde kan tandlægen montere en kunstig tandkrone. Og er det nødvendigt at fjerne tanden helt og holdent kan en tandlæge isætte et tandimplantat.

Når du får udført denne form for protese arbejde hos din tandlægeklinik vil tandlægen altid efterstræbe et så slidstærkt og naturtro resultat som overhovedet muligt. Det betyder at din tandkrone vil blive udført i stærke materialer – for eksempel keramik eller plast – og fremstillet så den ligner de resterende tænder.

Det samme gælder hvis du skal have produceret en tandprotese. Din tandlæge vil med stor sandsynlighed kende en dygtig tandtekniker som kan fremstille flotte og vellignende proteser. Og så kan du smile, bide og tygge igen med det samme.

Find den bedste tandlæge i Vejen

Er du bosiddende i Vejen i det sønderjyske kan du med fordel vælge den velrenommerede tandlægeklinik Tandlæge Tove Klose. Hos Tandlæge Tove Klose er du garanteret en solid tandbehandling som på en gang er personlig og professionel.

Du kan læse mere, og booke tid til en indledende konsultation hos Tandlæge Tove Klose, på hjemmesiden http://tandlaegetoveklose.dk/ 

Flere nyheder