Lad din VVS mand i Faaborg hjælpe med installationerne

Har du netop købt hus, og ser du frem til gennem en udvidet renovering at gøre boligen til et hjem? Så skal du have fat på de rette fagfolk – for eksempel en autoriseret VVS installatør som kan hjælpe dig med rørene.

Hvorfor kan jeg ikke selv foretage VVS arbejde i mit eget hus?

Selv om du har købt og betalt din egen bolig, og selv om det kun er dig og din eventuelle familie som bebor huset er det alligevel strengt forbudt for dig selv at rode med de faste VVS installationer.

På samme måde som det gør sig gældende med de elektriske installationer i en bygning vil det være forbundet med alt for høj en risiko hvis lægmand havde lov at agere fagperson når det kommer til de vand eller gas ledende rør. Her skal der en autoriseret fagperson på banen i form af en VVS tekniker eller installatør. Og det er helt utroligt vigtigt at du iagttager og følger denne regel.

Hvis du for eksempel udfører en samling af dine gas ledninger forkert i forbindelse med en omrokering af komfuret i køkkenet kan dette afføde farlig kulilte forgiftning eller måske endda en gas eksplosion. Og får du skabt tilbageløb i vandrørene kan du risikere at komme til at blande spildevand med drikkevand hvilket kan medføre forgiftning hos dem som drikker vand fra hanerne.

Der ud over vil din forsikring næppe gå ind og dække omkostninger forbundet med udbedring af skader på huset forårsaget af dine forsøg på at lege gør det selv elektriker. Det kan således blive meget dyrt for dig at spare VVS manden væk når der skal renoveres. Derfor bør du få fat på din lokale VVS mand hvis du påtænker at foretage nogen som helst ændringer i de faste VVS installationer.

Hos Hybel VVS Teknik kan du få hjælp til VVS i Faaborg – læs mere på hybel-vvs.dk.