Lej en bartender: Der hviler et stort ansvar

28 oktober 2020
anders_lundtang_hansen

Her tænker vi sådan set ikke på dig, der lejer en bartender, hvor det da kan synes ekstravagant, hvis det er til private anledninger, men ved større firmafester med videre så er det ikke unormalt, at man lejer en bartender til at håndtere drikkevarerne.

For eksempel kan du gøre det her: https://igotspirit.dk/da/hjem/ 

Man har nok givet godt ud for den ulejlighed, da der er en timepris, måske er det i weekenden, så er det om aftenen og så videre, så man kan godt være bekendt at forvente høj service og ekspertise af vedkommende.

Dog skal man altid lige huske på, at man har at gøre med et menneske, man ikke sviner til; vedkommende skal måske på lokum og generelt have en pause.

Men hvad skal man ellers forvente af sådan en bartender?

Sådan her skal en bartender gebærde sig

Her har man jo at gøre med et servicefag, så man bør som minimum kunne forvente, at vedkommende er smilende og imødekommende.

Vedkommende skal også kunne lave et udvalg af drinks, måske endda gøre lidt kunstfærdigt ud af blandingen, så det bliver spændende at kigge på.

Det kræver også et stort overblik, når der pludselig er mange, der henvender sig på samme tid for at bestille.

Dernæst kan man også forvente, at mange berusede mennesker vil tale med en, og her skal man pænt, men venligt, afvise forslag om at komme bag baren og selvfølgelig også sexisme.

Desuden, hvilket man forhåbentligt ikke behøver at nævne, så skal bartenderen holde sig ædru.

Man må gerne skåle med kunderne, da det er god stil, men alt med måde, og ellers må man skåle i vand eller sodavand.

Derfor er det et samarbejde mellem kunderne og bartenderen, der er med til at gøre, at det bliver en god aften for alle.

Så alle skal behandle hinanden ordentligt.

Flere Nyheder