Mal før du sætter din bolig til salg

17 februar 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

Skal du have solgt din bolig er der flere ting du kan gøre for både at få en bedre pris for din bolig, men også for at få solgt hurtigere. Til at starte med er det en god ide at rydde op. Inde som ude og så smide ud med hård hånd. Det skal alligevel gøres når du har fået solgt, så hvorfor ikke få en fordel ud af det. 

Er det et hus med en have, så sæt et par krukker med friske blomster så huset indbydende ud og har du en terrasse fuld af grønne alger, så brug den nødvendige tid på at få den vasket væk.

maler amager

Få malet indvendigt

Når der er ryddet godt og grundigt op og skabt lys og luft i din bolig, er næste skridt at få malet. Det kunne f.eks. være af malerfirmaamager.dk. Du skal vælge at få malet i lyse og neutrale farver. Årsagen til både oprydningen og malingen er at dine værelser ser lysere og mere indbydende ud og det vil være nemmere for eventuelle kunder, at kunne se deres egne møbler i dit hjem og om de har lyst til at bo der.

Få malet udvendigt

Det er en noget større opgave end at få malet indendørs, hvis du også overvejer at få malet udvendigt. Her skal du overveje om det er besværet og pengene værd i forhold til at få pengene hjem ved et salg. Det kan dog være med til at dit hus bliver solgt hurtigere da køberen slipper for at skulle bruge tid og kræfter på at få facaden sandblæst, muret op og efter følgende malet. 

Dine håndværkere eller din ejendomsmægler vil kunne råde og vejlede dig, om det er et projekt som det er værd at kaste sig ud i eller om du skal vente og se.

Flere Nyheder