Miljøvenlig og billig varme med en luft til vand-varmepumpe

10 november 2020
Astrid Pedersen

Skal du være med i den grønne omstilling? Så er det nu du skal ud og investere i en moderne luft til vand-varmepumpe.

Hvordan fungerer en luft til vand-varmepumpe?

En luft til vand-varmepumpe udnytter temperaturforskellen på indendørs og udendørs luft, og formår derved at omsætte denne forskel til energi. Denne energi bruges til at opvarme vandet i din bolig – både det du bruger til at bade i, og det der benyttes i forbindelse med opvarmning.

Hvor kan jeg købe en luft til vand varmepumpe i Roskilde?

Er du bosiddende i Roskilde eller nærmeste omegn kan du med fordel købe din nye luft til vand varmepumpe hos Dansk Varme. Dansk Varme forhandler varmepumper fra alle de stærkeste brands på markedet som for eksempel Daikin, Bosch, Mitsubishi og Panasonic.

Uanset om du er i markedet efter en luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe kan Dansk Varme hjælpe dig med at finde præcis hvad du har brug for. Dansk Varme assistere gerne i forbindelse med valg af den rette luft til vand varmepumpe som passer til boligens størrelse og husstandens forbrug.

Når du lader Dansk Varme hjælpe dig med at vælge luft til vand varmepumpe kan du være sikker på at få en varmepumpe med den rette kapacitet og ydeevne. Og så vil du uden problemer kunne varme såvel brugsvand som cirkulationsvand op langt billigere og på meget mere miljø og klima venlig vis end du vil kunne med dit gamle, udtjente fyr.

Dansk Varme sælger, leverer og monterer varmepumper i Roskilde – og hjælper dig samtidig med at lære at betjene din nye luft til vand varmepumpe således at du får det optimale ud af denne løsning. Hvis du ønsker et tilbud på en luft til vand varmepumpe i Roskilde kan du altid kontakte Dansk Varme og få en snak om dit opvarmnings behov.

Læs mere, og find den rette varmepumpe, på danskvarme.dk

Flere Nyheder