Muligheder med en advokat

Der er mange muligheder for hjælp, når du kontakter en advokat. Men er du helt klar over, hvordan en advokat helt præcis kan rådgive og servicere dig? Hvis ikke du har fået advokathjælp før, så lad os dykke ned i hvilke ydelser en advokat kan tilbyde. Det vil naturligvis altid variere fra firma til firma. 

Sådan kan en advokat hjælpe

– Konflikter

Det er ikke altid, at man kan blive enige om, hvordan tingene skal løses. Det kan være både være mellem familiemedlemmer, ægtefæller, naboer, firmaer man har handlet med eller andet. Derfor kan det også være nødvendigt at hyre en advokat til f.eks. retsmægling. 

– Virksomhedsrådgivning

Når man driver en virksomhed kan det vær brugbart med juridisk vejledning til alt fra kontrakter, virksomhedsform, overdragelse af virksomhed, leveringsbetingelser og meget mere. Og med en advokat kan man være helt sikker på, hvordan tingene bedst muligt kan gøres. 

– Straffesag

Er man enten sigtet eller tiltalt i en straffesag, så skal man have hyret en advokat. Og i denne situation står valget frit for, hvem man vil bruge.

– Testamente

En advokat er også den helt rette at kontakte, hvis der skal laves testamente. Der kan være mange fordele ved, at der laves et testamente. Man kan nemlig stille familiemedlemmer bedre, hvis der laves et testamente – alternativt så de en familie være nødsaget til at forlade den bolig, man fælles har boet i. Hvis ikke der laves et testamente, så er der arveloven, som vil gælde – og her er man ikke selv herre over, hvordan arven fordeles. 

Som listen herover også viser, så er der mange muligheder med en advokat. Og der er selvfølgelig meget mere hjælp at hente, end hvad der er beskrevet herover. Derfor er det også en idé at undersøge forskellige firmaer, så man kan få præcis den hjælp og vejledning, man leder efter. Til en start kan man undersøge mulighederne her: http://www.kromann-nielsen.com/