Opnå afslapning og velvære med en professionel massage

11 november 2020
Astrid Pedersen

Hvis du til daglig døjer med stress, smerter fra en uhensigtsmæssig arbejdsstilling og andre arbejdsrelaterede dårligdomme, er massage med sikkerhed noget for dig.

Kan massage modvirke stress?

Massage er et glimrende supplement til en stress behandling. Er du sygemeldt med stress, og ønsker du at give din krop et frirum fra stress symptomer, er regelmæssig massage helt ideel. Når massøren bearbejder dine muskler og løsner op for dine spændinger vil du opleve afslapning og velvære i din krop.

Dette skyldes at det sympatiske nerve system bliver sat på pause, således at det parasympatiske nerve system kan få lov at komme til orde. Det parasympatiske nerve system varetager alle de opgaver som ikke bliver udført når kroppen er i højeste beredskab – det vil sige når du er stresset. Samtidig vil der udløses hormoner så som endorfiner, oxytocin og dopamin, som alle er med til at højne humøret og velværet i krop og sind. Og derfor kan massage hjælpe dig på vej til en stressfri tilværelse.

Kan massage fjerne smerter?

Døjer du til daglig med smerter forårsaget af skavanker i din krop, en uhensigtsmæssig arbejdsstilling eller måske en gammel sportsskade? Så kan du med massage hjælpe kroppen til at restituere, og dermed lindre smerter og ubehag. En dygtig massør vil kunne fjerne de spændinger og myoser som forårsager smerter, immobilitet og stivhed i muskler og led, og som holder kroppen fastlåst i de dårlige stillinger.

Når du vælger en fast massør og modtager massage med jævne mellemrum vil du opleve såvel de øjeblikkelige som de langsigtede virkninger af professionel massage. Og med tiden kan kroppen helt slippe de mange spændinger, således at smerterne også forsvinder.

Hvor kan jeg få en god massage på Frederiksberg?

Hos Harmoni & Balance ved Charlotte Birch tilbydes personligt tilpasset massage mod stress, smerter og spændinger. Book tid på https://harmoni-balance.dk/ 

Flere Nyheder