Prima kloakserive i det nordjyske

20 oktober 2019
admin

Oplever du fra tid til anden problemer med indvendig eller udvendig kloakering? Har du ofte tilstoppede rørledninger eller regnbrønde – og ønsker du en holdbar løsning? Så kan du med fordel kontakt Nordjyllands Sug og Spul.

Hvem er Nordjyllands Sug og Spul ?

Nordjyllands Sug og Spul virksomhed med speciale inden for kloakservice og salmsugning. Med base i det nordjyske, rykker Nordjyllands Sug og Spul med Thomas Pilgaard i spidsen hurtigt og beredvilligt ud for at rense tilstoppede afløb og reparere rørledninger og kloakker i såvel privat som i offentligt regi. Nordjyllands Sug og Spul har tusinde opgaver i form af renseopgaver, spulinger og slamsugninger på bagen, og dermed stor og god erfaring med alt hvad der vedrører kloakservice, rensning af afløb, højtryksspuling, slamsugning og lignende.

Nordjyllands Sug og Spul ved Thomas Pilgaard har mottoet “Godt veludført arbejde til en fair pris”, hvilket betyder, at kundens tilfredshed er i højsædet, og at arbejdet holdes i så realistisk et prisleje som muligt uden at gå på kompromis med den solide kvalitet og den høje standard.

Mange forskellige ydelser fra Nordjyllands Sug og Spul

Hos Nordjyllands Sug og Spul er det ikke udelukkende afløb og faldstammer som er i fokus. Nordjyllands Sug og Spul kan også hjælpe med problemer, som relaterer sig til eksempelvis regnvandsbrønde, aqua dræn, sandfangs brønde og tagnedløbsrør fra tagrender. Ved voldsomme regnskyl kan forstoppelse af disse ledninger nemlig medføre oversvømmelse – og tilbageløb af vand kan have store konsekvenser.

Tilstopning kan for eksempel være forårsaget af blade, løvfald, små grene, sand og jord, som bliver til kompost og dernæst bundfælder sig i regnvandsbrønden. På et tidspunkt vil brønden stoppe til, hvilket forhindrer regnvandet i at løbe ud i faskinen, i kloak systemet eller i omfangsdrænet. Herved risikerer du fugtskader på husets fundament, hvilket kan medføre svamp, sætningsskader og andre dårligdomme. Nordjyllands Sug og Spul rykker hurtigt ud, suger vandet op, og fjerner samtidig årsagen til tilstopningen.

Du kan kontakte Nordjyllands Sug og Spul på https://sugogspul.dk/ 

Flere Nyheder